Vakıflar Mahalle Muhtarlığında Tadilat Çalışmaları

Ergene Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlarıyla koordineli olarak çalıştığı mahalle muhtarlıklarının bakım onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçe genelinde kısa süre önce hayata geçirilen Barış Parkı içerisindeki  Sağlık Mahallesi Muhtarlık Binası vatandaşlar tarafından  memnuniyetle karşılanırken, hizmetlerini aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri  mahalle muhtarlıklarında gerçekleştirdiği tadilat çalışmalarına Vakıflar Mahallesinde devam ediyor.

Belediyecilik hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin koordine ayağı olan muhtarlıkların daha iyi şartlara kavuşulması için çalışmaların yoğun tempoda devam ettiğini belirten ekipler, muhtarlık binalarının tadilat ve bakım çalışmalarını elimizden gelen imkanlar ölçüsünde gerçekleştiriyoruz. Vakıflar Mahallesi Mahalle Muhtarlık Binasında gerçekleştirilen  tadilat ve bakım çalışmalarının  yanı sıra çevre düzenleme çalışmaları yapılmaktadır. İlçe genelinde belirlenen program dahilinde çalışmalarımız devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.