Ergene’de Izgara ve Mazgal Çalışmaları

Ergene Belediyesi yaz aylarının bitip kış aylarının yaklaşmasından dolayı ilçe genelindeki ızgara- mazgalların temizlik ve değişim çalışmalarının startını verdi.

Mahalle genelinde yapılan tespitlerin ardından Ulaş Mahallesinden başlayarak ilçe genelinde birçok noktada ızgara- mazgal çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, ilçe halkının yağışlardan olumsuz etkilenmesini engellemek adına yol güzergahlarındaki yağmur suyu ızgara çalışmalarının devam edeceğini açıkladı.

Kış aylarında yaşanabilecek sorunlara engel oluşturmak adına çalışmaların yoğun tempoda devam ettiğine vurgu yapan Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe halkının rahat yaşam sürmelerini sağlamak adına elimizden gelen imkanları kullanarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ ifadelerine yer verdi.