Ergene Belediye Başkanlığına Teşekkür Plaketi

Marmaracık Mahallesinde iki yıl önce temeli atılan ve önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan  Hacı İsmet Baştak Camiine katkılarından dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e ve Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnciye Özcan Baştak, Erhan Baştak ve İsmail Baştak tarafından plaket takdim edildi.

Baştak ailesi ‘ Başkanımız ve ekibini yapılan çalışmalardan dolayı tebrik etmek için geldik. Yapılan hizmetlerin yanı sıra Hacı İsmet Baştak Camiine de sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, vatandaşımızın adım attığı her alanda desteğimizi elimizden gelen imkanlar ölçüsünde kullanıyoruz. İlçe genelinde eğitimden sağlığa kuran kurslarının tadilatına kadar hizmetlerimizi sürdüreceğiz’ ifadelerini yer verdi.

Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaret programı sona erdi.