Eğitimcilerden Başkan Yüksel’e Ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem beraberinde okul müdürleri ve öğretmenler Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, makamında ağırladığı Milli Eğitim Müdürlüğü heyetine  ve kutsal bir meslek olan öğretmenlik mesleğini yapan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Yüksel ayrıca ‘ Topluma hizmet veren öğretmenlik mesleği her şeyden önce bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleğidir.   Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘ Öğretmenler Yeni Nesil Sizlerin Eseri Olacaktır’ sözüyle öğretmenlere verdiği değeri ve yüklediği sorumluluğu göstermektedir. Bu anlayıştan hareketle Ergene Belediyesi olarak  eğitimin ve eğitimcinin her zaman destekçisi olacağız’ ifadelerine yer verdi.