Başkan Yüksel’den Eğitime Destek

Eğitim-öğretim yılının başlangıcından bu yana ilçe genelinde birçok okulun bakım ve onarım çalışmalarını üstlenen Ergene Belediyesi, ilçe genelinde bulunan tüm okulların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Eğitime destek çalışmaları kapsamında Ergene Belediyesi en son Sağlık Mahallesindeki İstiklal İlköğretim Okulu’nun dış cephe duvarlarını yeniledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza eğitim alanında yardımlarımızı sürdürüyoruz. Öğretmenlerimizin ve çocuklarımızın temiz ve düzenli bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürmeleri bizim tek dileğimizdir’ dedi.

Eğitime destek çalışmaları kapsamında çok sayıda okulun fiziksel ihtiyaçlarının karşıladığını açıklayan  Başkan Yüksel ‘ Çanta ve kırtasiye yardımlarımız haricinde okullara yönelik çalışmalarımızı yürütürken eğitimcilerin ve öğrencilerin mutluluk duyduğu bir eğitim yuvası oluşturmak asıl hedefimizdir. Bu anlamda eğitime desteğimiz her zaman devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.

Okulların Önüne Hız Kesici Bariyer

İlçe genelindeki okulların ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra öğrencilerin can güvenliğini sağlamak ve kazaların önüne geçilmesini sağlamak adına Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından okulların önüne hız kesici yol bariyer kurulumuna başlandı.

Ekipler, ilçe genelinde belirlenen program dahilinde okulun önüne hız kesici bariyer kurulumunun gerçekleştirileceğini açıklarken, çalışmaların devam edeceğini belirtti.