Ergene’de Yol Çalışmaları Son Sürat Devam Ediyor

Ergene Belediyesi ekipleri, gece gündüz demeden merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Hizmet belediyeciliği ve vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Ergene Belediyesi, oyun parkı alanlarını hayata geçirirken, ilçe genelinde yol onarım ve bakım çalışmalarıyla vatandaşlarına hizmet sunmaya devam ediyor.

İlçe genelinde birçok mahallenin asfaltlama, kilit parke ve yol onarım bakım çalışmalarını gerçekleştiren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Ulaş, Velimeşe,  Yulaflı ve Cumhuriyet Mahallerinde yol çalışmalarını tamamlarken Kırkgöz ve Vakıflar Mahallesinde kilit parke çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yapılan program dahilinde mahallelerde yol çalışmalarının devam edeceğini belirten ekipler, her mahalleye hizmetin gideceğine vurgu yaparak, Vakıflar ve Kırkgöz Mahallesinde yol çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte diğer mahallelerde çalışmaların devam edeceğini açıkladı.

İlçe genelinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ İlçemizde  parke döşeme ve asfaltlama çalışmaları devam etmektedir. Halkımıza hizmet sunmak adına hedeflediğimiz çalışmaları devam ettirerek yol sorununa kalıcı çözümler bulacağız. Alt yapı sorununa kalıcı çözüm bulmanın ardından üst yapı çalışmalarıyla hizmetlerimiz artarak devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.