Ergene’de Emlak ve Çevre Temizlik Vergi Ödemeleri Başladı

Ergene’de  Emlak ve Çevre Temizlik Vergi  Ödemeleri Başladı
Ergene’de Emlak ve Çevre Temizlik Vergi Ödemeleri Başladı

Ergene ilçesine ait emlak vergisi ile işyerlerine ait çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 2. taksit ödemeleri başladı.

Ergene Belediye Başkanlığı, Emlak Vergisi ve İşyerlerine ait Çevre Temizlik Vergilerinin  2. Taksit ödemelerinin son gün 30 Kasım Pazartesi günü olduğunu belirtirken, vatandaşların ilçe genelinde belirlenen Velimeşe, Ulaş  Marmaracık Mahallesindeki Ek  Hizmet Binalarından ve Yeşiltepe Mahallesi ile  Sağlık Mahallesindeki  tahsilat noktalarından 2. taksit ödemelerini  yapabileceklerini  açıkladı.

Ergene Belediyesi, vatandaşların emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerini  daha hızlı yapabilmeleri için e-belediye uygulamasını da hayata geçirdi. Vatandaşlar, yeni uygulamayla  Ergene Belediyesi Web Sitesi üzerinden online hizmetler aracılığıyla  emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerini yapabilecekler.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, emlak ve çevre temizlik  vergisi ikinci taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda uyardı.