Ergene Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı

Ergene Belediyesi 2015 Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Ergene Belediye Başkan Vekili Mülayim Bedir Başkanlığında gerçekleştirildi.

Ulaş Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.  Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 364 sayılı yazısına konu olan katı atık bedeli ve işletmelere yönelik evsel katı atık tarifelerinin belirlenmesi ek meclis toplantısında  görüşülmek üzere Plan Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Özel Kalem Müdürlüğü’nün 118 sayılı yazısına konu olan Özel Kalem Müdürlüğü’nün görev ve çalışma esaslarını belirleyen yönetmelik görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı.

İmar komisyonunun 16 sayılı Ulaş Mahallesi 2733 nolu parsele ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı konulu rapor görüşülerek kararlaştırıldı.

İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyonu’na görüşülen Ergene İlçe sınırlarında içkili yer bölgesinin tespit edilmesi konulu  raporun ek meclis toplantısına kadar tamamlanıp görüşülmesine oy birliğiyle karar verildi.

Kasım ayı olağan meclis toplantısının 2. Oturumu 9 Kasım Pazartesi günü saat 11:00’da gerçekleştirilmesine oy birliğiyle karar verildi.