Ergene’de Cumhuriyet Bayramı Hazırlıkları Başladı

Ergene’de  Cumhuriyet Bayramı Hazırlıkları Başladı
Ergene’de Cumhuriyet Bayramı Hazırlıkları Başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı öncesinde mahalleleri Türk Bayraklarıyla donattı.

Marmaracık Mahallesinde gerçekleştirilecek tören programı için yol çizgilerinden protokol alanına kadar düzen çalışmaları yürütülürken ilçe genelinde belirlenen program dahilinde bayrak asım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Ergene İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92. Yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilecek olan tören programı;  28 Ekim Çarşamba günü saat 13:00’ da Marmaracık Mahallesi’ndeki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayarak, 29 Ekim Perşembe günü Kaymakamlık Makamında tebriklerin kabulüyle devam edecektir.

Cumhuriyet’in 92. Yıldönümü dolayısıyla Türk Bayrakları ile süslenen caddelerin ilçeye ayrı bir güzellik kattığını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ‘ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mahallelerimize bayraklarla donattık. Milli birlik ve beraberlik bilincimizi Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla hep birlikte yaşamak için kutlama programına tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum’ ifadelerine yer verdi.