Ergene Belediyesi Proje Tanıtımlarına Devam Ediyor

Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hayata geçilecek olan projelerin tanıtım toplantı programları tüm hızıyla  devam ediyor. Belirlenen program dahilinde ilçe genelinde her mahallede toplantı gerçekleştiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü en son  Velimeşe ve Vakıflar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Velimeşe Mahallesi’nde gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına  Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli ve Ergene Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nihal İşbilen de  katılım sağladı. Yoğun ilgiliyle karşılanan tanıtım toplantılarında vatandaşların talepleri dinlenerek hayata geçirilecek olan projeler hakkında detaylı bilgiler verildi.

Kadınlara yönelik maddi ve manevi anlamda destek olunacak projelerin hayata geçirilmesi açısından önemli bir adım atıldığına vurgu yapan Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, ‘Sosyal belediyecilik anlayışıyla  kadınlara yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Bu anlamda kadınlarımızın da desteğini alarak projelerin startını verdik. Projelerimizin hayata geçirilmesinde belirlenen hedeflerin yapısını oluşturarak projelerimizi halkımıza duyurma gayesi içerisindeyiz’ dedi.

Çevikelli ayrıca  El Ele Sevgi Projesi’nin yoğun ilgi gördüğünü belirterek ‘ Vatandaşlarımızın hayata geçireceğimiz projelere duyarlılık gösterip destek vermeleri bizleri mutlu ediyor. Projelerimize destek veren ve toplantılarımıza katılan vatandaşlarımıza  teşekkürlerimi sunuyorum’ ifadelerine yer verdi.