Ergene’de Muhtarlar Günü Kutlandı

Ergene’de 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Marmaracık Mahallesi Atatürk Anıtında düzenlenen program çelenk sunumuyla başladı.

Tören Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak,Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Muhtarlar Derneği Başkanı Turgut Şentürk , mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Velimeşe Mahalle Muhtarı Muammer Erkul tarafından gerçekleştirildi.

Tören programının ardından muhtarlara yönelik düzenlenen yemek programına CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve  Emre Köprülü de katılım sağladı. Yemek programının ardından hatıra fotoğrafının çekilmesiyle kutlama programı sona erdi.