Ergene’de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene Belediyesi ilçe genelinde asfaltlama, kilit parke döşeme ve yol onarım bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sağlık Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ara sokaklarda bulunan alanların asfaltlama çalışmalarını gerçekleştiren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Vakıflar Mahallesinde yapılan kilit parke döşeme çalışmalarının ardından belirlenen program dahilinde yol çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Ekipler ayrıca ‘ Çalışmalar kapsamında Sağlık Mahallesi güzergahında bulunan ara sokaklarda  asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. İlçe genelinde yaşanan alt yapı sorununun çözüme kavuşmasının ardından kalıcı çözümler bularak   yol çalışmalarına devam edeceğiz’ ifadelerine yer verdi.