Ergene Belediyesi Çöp Konteyner Yıkama Aracı Aldı

Ergene Belediyesi Çöp  Konteyner Yıkama Aracı Aldı
Ergene Belediyesi Çöp Konteyner Yıkama Aracı Aldı

Ergene Belediyesi mahallelerde ki çöp konteynerlarını yıkayarak kötü kokuların yayılmasını önlemek için bir adet konteyner yıkama aracını belediye bünyesine kazandırdı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine kazandırılan konteyner aracıyla temizlik faaliyetlerinde konteynerları yıkamak ve dezenfekte etmek için kullanacağına açıklanırken  vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürmeleri için önemli bir hijyen alanı olacağı belirtildi.

Vatandaşların daha temiz bir Ergene’de yaşamalarını sağlamak adına mahallelerde periyodik aralıklarla çöp toplama ve temizlik işlemlerinin gerçekleştirildiğine vurgu yapan Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri, periyotlar halinde kırsal mahallelerde elle süpürme, konteyner boşaltımından pazar alanlarının temizliğine kadar ilçe genelinde kötü görüntünün sona ermesini amaçlıyoruz’ dedi.

Ekipler ayrıca ‘ İlçe genelinde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarının yanı sıra mahallelerde bulunan çöp konteynerlarının belli bir süreden sonra sokak aralarında kötü kokulara sebep olmaktadır. Bu sorunun giderilmesini sağlamak adına çöp konteyner yıkama aracını belediye bünyesine kazandırdık.  Belirlenen program dahilinde mahallerde konteyner temizlik çalışmalarımız gerçekleşecektir. Amacımız vatandaşlarımızı kötü koku ve sinek haşerelerinden kurtarmaktır. Bu anlamda Ergene’nin temizliği ve vatandaşlarımızın rahat yaşamı için çalışmalarımız devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.