MÜGE YILDIZ TOPAK’A ANNELER GÜNÜNDE “SEVGİ SELİ” 🍓

MÜGE YILDIZ TOPAK’A ANNELER GÜNÜNDE “SEVGİ SELİ” 🍓
MÜGE YILDIZ TOPAK’A ANNELER GÜNÜNDE “SEVGİ SELİ” 🍓

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız TOPAK gün geçmesin ki halkın gönlüne dokunacak farklı bir etkinlik ile gündeme gelmesin.

Mütevazı kişiliği ve samimi yaklaşımları ile Ergene Halkının gönlünde taht kuran Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, seçim çalışmalarında olduğu gibi gece-gündüz demeden, dur-durak bilmeden Ergene İlçesi için çalışmaya devam ediyor.

Yapmış olduğu tüm çalışmalarda yaşlısıyla, genciyle Ergene halkına olan yüksek faydayı ön planda tutan Başkan Topak, bu defa da Anneler gününde tüm topluma örnek bir etkinlik düzenledi.

Ergene Velimeşe' de bulunan Hanımeli Çilek Tarlasına tüm anneleri davet eden Müge Yıldız Topak, annelerle birlikte çilek bahçesinde bir yandan taze taze çilek toplarken aynı zamanda vatandaşlarla tek tek fotoğraf çektirerek, sohbet etti.

Anneler günü özelinde düzenlenen etkinliğe Müge Başkana olan sevgi ve yapacağı hizmetlere inan 7000 kişiden fazla bir katılımın olması damga vurdu. Anneler günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte dikkat çeken önemli bir ayrıntı da, toplumun tüm kesiminin çilek bahçesinde bir araya gelmesiydi. Bu da Başkan Müge Yıldız Toprak’ın daha şimdiden toplumun tüm kesimini kucakladığının ve "Tüm Ergenenin Başkanı Olacağım" sözünü tuttuğunun en güzel göstergesiydi.

"Ergene'ye Hanım Eli Değecek" sloganıyla yola çıkan Topak, daha şimdiden bu sözünü tuttuğunu ve toplumun tüm kesiminin kalbine dokunduğunu gösterdi.

Gün sonuna kadar çok yoğun bir katılımla devam eden etkinlikte Ergene Belediye Başkanı Topak “En değerli varlıklarımız olan Annelerimiz için Hanımeli Çilek Tarlamızda düzenlediğimiz, yoğun bir katılım ve çok büyük bir kalabalıkla kutladığımız Anneler Günü etkinliğini adeta bir sevgi seline dönüştüren, bu mutlu anlarımıza ortak olan tüm komşularımıza canı gönülden teşekkür ediyor, minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle varlığıyla bizlere güç veren, sevginin, şefkatin, merhametin ve fedakarlığın simgesi olan başta Aziz Şehitlerimizin bizlere emaneti Şehit Annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden en derin sevgi ve muhabbetle öpüyorum" dedi.

FOTOĞRAFLAR

DİĞER BAŞLIKLAR