Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Ergene Belediye Meclisinin Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında Ulaş Hizmet Binası salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Meclis toplantısında Fen İşleri Müdürlüğü’nün 2096 sayılı yazısına konu olan Ergene 1 OSB Müteşebbis Heyetinde Ergene Belediyesini  temsil etmek üzere asil üyelerden Nuh Nuhoğlu, Selahaddin Arbağ, Altan Arda, Hülya İnci, Hasan Ergün’ün yedek üyelerden Ekrem Tutan, Burhanettin Kahraman, Erol Yürük, Atilla Sever ve Ali Aydoğdu’nun seçilmesine karar verildi.

Ergene OSB Müteşebbis Heyetinin asil üyelerine Menderes Yıldız, Salih Tıknas, İbrahim Öztürk, Yüksel Baydarlı, Mülayim Bedir seçilirken, yedek üyelerine Ali Aydoğdu, Özgür Sağlam, Nazlı Güneş, Erol Obu ve Muzaffer Ateş’in seçilmesine karar verildi. Velimeşe OSB Müteşebbis Heyetine ise asil üye olarak Rasim Yüksel, Hilal Aydan, Hasan Demirkol, Temel Yürük, Ali Bakır, yedek üyelerine Merdin Cantaş, Mülayim Bedir, Yüksel Baydarlı, Selami Yıldız ve  Ekrem Tutan’ın seçilmesine karar verildi.

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün yazısına konu olan Ergene Belediyesi 2016 yılı Performans Programı, Tahmini Bütçe, Maktu Harç ve Tarifelerin belirlenmesi hususları görüşülmek üzere Plan Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Zabıta Müdürlüğü’nün yazısına konu olan Ergene Belediyesi Pazar  Yeri Yönetmeliği ile Emir ve Yasaklarına Dair Yönetmelik hususları görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 3129 sayılı yazısına konu olan Ulaş Mahallesi 1/1000 ölçekli uygulamalı imar planı tadilat teklifi İmar Komisyonu’na havale edildi.

Ekim ayı olağan meclis toplantısının 2. Oturumu 14 Ekim Çarşamba Günü saat 11:00’da yapılmasına oy birliğiyle karar verildi.