Başkan Yüksel Lotus Kafe’nin Açılışına Katıldı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu’da Çetin Emeç Bulvarı ile İsmet Paşa Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta yer alan ve işletmeciliğini Zuhal Albayraktar’ın yaptığı Lotus Kahve ve Çikolata’nın açılışına katıldı.

Yeni açılan işletmenin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek açılış kurdelesini kesen Başkan Yüksel, “Komşu ilçemiz Çorlu’da yer alan ve işletmeciliğini Zuhal Albayraktar’ın yaptığı Lotus Kahve & Çikolatanın açılışına Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Belediyesi önceki dönem başkanı hocam, kıymetli büyüğüm Ünal Baysan, belediye başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve belediye başkan aday adaylarımız ile birlikte katıldım. Açılışı yapılan yeni işletmenin Çorlu’muza bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını işletmecilerine bol ve bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Açılış kurdelesinin protokol üyeleri tarafından kesilmesinin ardından konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.