Başkan Yüksel Yılbaşı Gecesinde Vatandaşları Ziyaret Etti

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yılbaşı dolayısıyla vatandaşların evlerini kapı kapı gezerek ziyaretlerde bulundu ve Ergene halkının yeni yılını kutladı. Başkan Yüksel bu ziyaretlerde evlerdeki çocuklara gönül verdikleri takımların formasını hediye ederek onları sevindirdi.

Sadece özel günlerde değil düğün ve cenazelerde vatandaşların yanında olan, üzüntüleri de sevinçleri de paylaşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 2023 yılının son gününde Ergene ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Yüksel her sene olduğu gibi bu sene de yeni yılı vatandaşlar ile birlikte geçirdi. İlçe genelinde vatandaşların evlerini kapı kapı gezerek ziyaret eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yeni yılın ilçemize, bölgemize ve ülkemize sağlık, mutluluk,  huzur ve barış getirmesi temenni ediyorum” dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmayarak ev ziyaretlerinde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel büyüklerin ellerini öperken küçüklere de yeni yıl hediyelerini verdi. Çocuklara gönül verdiği futbol takımının formasını hediye eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “2014 yılında göreve başladığımız tarihten itibaren halkımız ile birlikte başarılı çalışmaların altına imza attık. Trakya’nın parlayan yıldızı Sevgi Kenti Ergene’de hayallerimizi bir bir gerçeğe dönüştürdük, ilçemize sayısız kalıcı eserler kazandırdık. Halkımızdan aldığımız güçle daha da çok çalışacağız” dedi.

Yılbaşı kutlamak için değil geleceğimizin teminatı çocuklarımızı sevindirmek için yılın son günü ilçemizde hane ziyaretleri yapıyoruz diyen Başkan Yüksel, “2023 yılının son gününde ev ziyaretleri yaparak büyüklerimizin ellerini öptüm, hayır dualarına nail oldum. Bizleri evlerinde misafir eden Sağlık Mahallesi’nden Kocakaraağaç ailesine, yine Sağlık mahallemizden Mehmet Kayalı, Yusuf Demir, Yasin Işık ve ailelerine Cumhuriyet Mahallemizden İlhan Gündoğdu ve ailesi ile namı diğer Bekçi Dayı Dursun Keleş ve ailesine teşekkür ediyorum. Ziyaretlerde geleceğimizin teminatı çocuklarımıza günün anısına hediyeler takdim ederek sevindirdik. Çocukların yüzündeki mutluluk, gözlerindeki ışıltı bizleri son derece mutlu etti. Ziyaret ettiğimiz hanelerde bizleri bağrına basan evini, sofrasını bize açan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. 2024 yılı başta Ergenemize, ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirsin inşallah” diye konuştu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i aralarında görmekten dolayı son derece memnun olduğunu belirten vatandaşlar da “Başkanımız sağ olsun her zaman yanımızda. İyi günümüzde kötü günümüzde bizi hiç yalnız bırakmıyor. Bugün yeni yıl dolayısıyla bizleri ziyaret etti, çocuklarımıza hediyeler verdi. Ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’e çok teşekkür ediyoruz” dediler.