Başkan Yüksel Geleneği Bozmadı Yaşlıları Yalnız Bırakmadı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bir gelenek haline getirdiği rutin huzurevi ziyaretini bu yılbaşı öncesinde de gerçekleştirerek Çorlu Huzurevi sakinlerinin elini öperek hayır dualarını aldı.

Her bayram ve yeni yıl öncesi olduğu gibi 2023 yılının son gününde de Çorlu Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Her yeni yılda olduğu gibi bu yılbaşı öncesinde Çorlu Huzurevini ziyaret ettim. Yaşlılarımızın ellerini öperek dualarına nail olduk. Yeni öncesi sohbet etme imkanı bulduğum büyüklerimize günün anısına çeşitli hediyeler de takdim ettim. Çorlu Huzurevi yönetimine ve bizleri bağrına basan büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Çorlu Huzurevi sakinleri de Başkan Yüksel’in kendisini her özel günde ziyaret ettiğini belirterek, şimdiye kadar yeni yıl ziyareti yapan tek isim olduğunu kaydettiler.

Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaret günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.