Ergene Belediyesi’nden öğretmenler günü konseri

Yeşiltepe Mahallesine kazandırılan Beren Bebek Çocuk Oyun Evi başta olmak üzere Ergene’deki tüm eğitim kurumlarına maddi ve manevi destekte bulunarak eğitime katkı sunan Ergene Belediyesi Grup Dostlar Müzik Topluluğu işbirliği ile 24 Kasım Öğretmenler Günü özel konseri düzenledi.

Ergene Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve 2 saati aşkın süren konserde tüm katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Ergene Belediyesi olarak eğitimin her alanında Ergene halkının ve ilçedeki eğitim kurumlarının yanında olduklarının altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yeşiltepe Mahallemizde çalışan anneler için çocuklarını gönül rahatlığı ile emanet edebilecekleri Beren Bebek Çocuk Oyunevini ilçemize kazandırdık. Benzer projeleri diğer mahallelerimizde de uygulayacağız. Bunun yanı sıra ilçemizdeki tüm okulların okulların tadilatlarından boya ve badana işlemlerine, çevre düzenlemesinden çatı onarımlarına kadar her türlü talebi Ergene Belediyesi olarak karşılıyoruz, karşılamaya da devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimizin bu anlamlı ve özel gününde biz de Ergene Belediyesi olarak etkinlik düzenlemek istedik. Bu vesile ile bir kez daha tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, Başöğretmenimiz, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere görevlerinin başında şehit olan ve ebediyete göç eden tüm öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyor, emekli öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.