Başkan Yüksel’den Beren Bebek Çocuk Oyunevi öğretmenlerine ziyaret

Ergene Belediyesi bünyesinde görevli öğretmenleri ziyaret eden Başkan Yüksel, “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ergene halkımızın çocuklarını emanet ettiği Beren Bebek Çocuk Oyunevinde görev yapan öğretmenlerimizi belediye başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimizle birlikte ziyaret ederek günlerini kutladım. Kendisi de bir eğitimci olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcımız Ayça Albayraktar ve tüm öğretmenlerimize günün anısına çikolata ve çiçek takdim ettim. Tüm öğretmenlerimizin öğretmeler gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Rasim Yüksel’in Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyunevine gerçekleştirdiği öğretmenler günü ziyaretine belediye başkan yardımcıları Ayça Albayraktar, Yüksel Baydarlı ve Doğan Durmaz ile belediye meclis üyeleri de katıldılar.