Ergene Belediyesi Tam Kapanmada Boş Durmuyor

Yeni tip korona virüs salgının ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren vatandaşının yanında olan Ergene Belediyesi 17 günlük tam kapanma döneminde de çalışmalarını aralıksız olarak sürdürerek Ergene halkına hizmet üretmeye devam ediyor.

Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra pandemi dönemi nedeniyle vatandaşlara maske, eldiven ve dezenfektan tedarik edilmesi, ihtiyaç sahiplerine erzak ve sıcak yemek ulaştırılması konularında titizlikle çalışmalar yürüten Ergene Belediyesi ekipleri tam kapanma döneminde de boş durmayarak adeta bir seferberlik başlattı ve hem rutin belediyecilik çalışmalarını hem de ihtiyaç duyulan alanlardaki çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

Vakıflar Mahallesi’nde yeni yerleşim yollarına stabilize malzeme serimi gerçekleştiren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sağlık Mahallesi Edirne Caddesi 1. Sokak ile Marmaracık Mahallesi’nde kaldırım taşı döşeme çalışmalarına da devam ediyor.

Ergene ilçesi genelinde yer alan çeşitli mahallelerdeki yeşil alan ve parklarda çim biçme ve bakım onarım çalışmalarına da hız kesmeden devam eden ekipler çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Ergene Belediyesi olarak tam kapanma döneminde de çalışmalarına aksaklığa meydan vermeden devam ettiklerini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak bugüne kadar ihtiyaç duyulan her alanda vatandaşımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Bundan sonra da hem normal belediyecilik faaliyetlerinde hem de vatandaşlarımızın belediyeye ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.