Ergene Belediyesi’nin Okullara Desteği Sürüyor

2015-2016 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe genelinde birçok okulun bakım ve onarım çalışmalarını üstlenen Ergene Belediyesi, eğitime destek çalışmaları kapsamında ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm okulların ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor.

Son olarak Sağlık Mahallesinde bulunan İstiklal İlköğretim Okulunun yıkılan çevre duvarlarının yapımına başlayan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, İstiklal İlköğretim Okulunun perde duvar çalışmalarının kısa sürede başlayacağını açıkladı.

Okul çevresinde gerçekleştirilen perde duvar çalışmaları hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri,  Eğitime yapılan yatırım geleceğe yatırımdır anlayışından hareketle Ergene Belediye Başkanlığı,  ilçe genelindeki okullardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Okulların aileden sonra kurulan önemli eğitim yuvası olduğunu bilerek güvenliğin sağlanması adına çalışmalarımızı okul çevresinde kısa sürede başlattık. Öğretmenlerin ve öğrencilerin temiz ve düzenli bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürmeleri  tek dileğimizdir. Bu amaçla desteğimiz her zaman devam edecektir’ bilgisini kaydetti.

Masal Parkın da Çalışmalar Devam Ediyor

Ergeneye yeni bir sosyal alana kavuşmak adına Yeşiltepe Mahallesinde yapılması planlanan Masal Parkı projesi çalışmalarında sona gelirken çevre düzenleme çalışmaları kapsamında perde duvar çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Çocukların keyifli ve güvenli  zaman geçirmelerini sağlamak adına çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi, halka hizmet sunmak adına çalışmaların devam edeceğini açıkladı.