Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü’den Başkan Yüksel’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi  Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, Nuh Nuhoğlu, Menderes Yıldız, meclis üyelerinin yanı sıra muhtarlar da hazır bulundu.

Ergene ilçesindeki projelerini Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülüyle paylaşan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Milletvekilimizi ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Bizi onurlandırdığı ziyaret kapsamında ilçemiz adına gerçekleştireceğimiz projelerden ve çalışmalardan bahsederek Ergenenin geleceğine yönelik yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ergenenin modern yapıya kavuşması adına elimizden gelen çapayı vatandaşlarımıza sağlıyoruz’ ifadelerine yer verdi.

Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in Ergene’ye yakışır hizmetlerde  bulanacağına inandıklarını belirterek görevinde başarılar diledi.

Ziyaret programı hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.