Ergene Belediyesi Oturma Banklarını Kendi Atölyesinde Üretiyor

Ergene Belediyesi kendi imalathanesinde Ergene halkı için oturma bankı üretimine başladı.

Ergene Belediyesi vatandaşların tatil günlerinde çocukları ile birlikte en iyi şekilde vakit geçirebildikleri mesire alanları ve çocuk oyun parkları için oturma bankı üretimine başladı. Kısa bir süre sonra Ergene Belediyesinin kendi öz kaynakları ile ürettiği oturma banklarını Ergene ilçesinde bulunan çocuk oyun parklarına ve mesire alanlarına konumlanacak.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in talimatları doğrultusunda vatandaşa en iyi ve en kaliteli hizmetin sunulmasına azami özen gösterilirken, kaynakların etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasına da dikkat ediliyor. Ergene Belediyesi kendi üretimi olan kamelya, salıncak ve oturma banklarını çalışmaları ile masrafları olabildiğince aşağılara çekiyor.

Ergene Belediyesinin kurulduğu günden itibaren her zaman insan odaklı çalışmalar yapıldığını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Tekirdağ'ın parlayan yıldızı Ergene için tüm Ergene Belediyesi çalışanlarının aralıksız bir şekilde Ergene'de ki vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştirmek ve daima daha iyi hizmetleri yapmak adına yoğun bir şekilde çalışıyor. Hedeflenen projelerin bir bir hayata geçtiği Ergene'de insanların sosyal yaşam alanlarına da gereken önem ve destek veriliyor. Her zaman halkının yanında olan Ergene Belediyesi vatandaşlarının en iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri adına daha da çok fazla çalışacaktır” dedi.