Alay Komutanı Albay Eren’den ve Jandarma Komutanı Gürzsoy’dan Başkan Yüksel’e Ziyaret

Tekirdağ İl Jandarma Alay Komutanı Albay Erdal Eren ve Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ergene İlçesi adına devam eden ve başlaması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkanı Rasim Yüksel ayrıca ‘ Ergene ilçemizin gelişimi adına birçok alanda çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz. Ergenenin değişimi ilçe halkının yaşamında gerçekleşecek dönüşümlerin habercisidir. Yönetimimdeki hedefim Ergene Belediyesi olarak sorumluluk alanlarında üzerimize düşen görevi üstlenerek ilçemize güzel hizmetler sunabilmektir’ ifadelerine yer verdi.

Yapılan ziyaretten oldukça memnun kalan Ergene  Belediye Başkanı Rasim Yüksel Tekirdağ İl Jandarma Alay Komutanı Albay Erdal Eren ve Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy’a yapmış oldukları nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaret programı sona erdi.