Ergene’de İlköğretim Haftası Kutlandı

2015 - 2016 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ‘ İlköğretim Haftası’ heyecanı Ergene’de yaşandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan İlköğretim Haftası etkinlikleri Ali Rıza İşbilen İlkokulunda hazırlanan programla devam etti. Programa Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve eşi İlke Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem, devlet erkânlarının temsilcileri, okul yöneticileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İlköğretim haftası dolayısıyla günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla birlikte  okul öğrencileri tarafından İlköğretim Haftasının önemini anlatan şiirler okundu.

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından Ali Rıza İşbilen İlkokulu ziyaret edilerek, okula yeni başlayan öğrencilere hediye takdim edilmesiyle kutlama programı sona erdi.