Başkan Yüksel’e Geçmiş Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Covid-19 Hastalığını atlatıp görevinin başına dönen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

Ekim ayında yakalanmış olduğu Covid-19 hastalığını atlatıp eski sağlığına kavuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor. Makamında ziyaretleri kabul eden Ergene Belediye Başkanını önce ki gün Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Belediyesi eski belediye başkanı Ünal Baysan ve Hayrabolu Belediyesi eski belediye başkanı Fehmi Altayoğlu ziyaret etti.

Kendisine yapılan geçmiş olsun ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene halkımdan uzun bir süre ayrı kaldım, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid19 hastalığına ne yazık ki bende yakalandım. 5 aylık uzun tedavi sürecimin ardından eski sağlığıma kavuşarak görevimin başına döndüm. Ailemin en büyük parçası olan Ergene halkımdan uzak kaldığım sürece de Belediyemizin hizmetleri bir an olsun aksatılmadı” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Belediye projelerinin devam ettiğini de belirterek, “Velimeşe mahallemizde gölet projemiz tamamlanmak üzere, yaz döneminde Ergene halkımızın hizmetine sunacağız. Velimeşe mahallemizde hizmete sunacağımız olan bu güzel yer Trakya’nın en güzel mesire alanlarından biri olacak. Bunun yanında spora ve sporcuya her zaman destek veren Belediyemizin Vakıflar Mahallesinde başlatmış olduğu Vakıflar Gençlik Spor tesisinin de inşaatı tüm hızıyla devam ediyor dedi.

Kendisine yapılan geçmiş olsun ziyaretlerinden dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Belediyesi eski belediye başkanı Ünal Baysan ve Hayrabolu Belediyesi eski belediye başkanı Fehmi Altayoğlu teşekkürlerini iletti.