Vakıflar Mahallesinde Yol Çalışmalarının Startı Verildi

Ergene İlçesi genelinde yol asfaltlama ve kilit parke çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Ergene Belediyesi son olarak Vakıflar Mahallesinde yol çalışmalarının startını verdi.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Ulaş ve Marmaracık mahallelerinde gerçekleştirdiği  asfaltlama ve kilit parke çalışmalarının ardından Vakıflar Mahallesinde çalışmaların başladığını açıkladı. Vakıflar Mahallesinde bozulan yolların yapımı öncesinde  yol kazıma çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, yoğun çalışmanın ardından kısa sürede kilit parke çalışmalarının startını verdi.

Ekipler ayrıca ‘ Yapılan program dahilinde tüm mahalle ve ara sokaklarda gereken yol onarım ve yapım hizmetlerini yerine getirmek için büyük gayret içerisindeyiz. Bu doğrultuda ilçe genelinde  yol çalışmalarına devam edeceğiz’ ifadelerine yer verdi.