Ergene’de Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Ergene’de Şehitler İçin  Mevlid-i Şerif Okutuldu
Ergene’de Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Son günlerde artan terör saldırılarında şehit olan polis ve askerler adına  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ergene Belediyesi’nin organizasyonuyla cuma namazı öncesinde  Mevlid-i Şerif okutuldu.

Marmaracık Mahallesi Merkez Camisi’ndeki okutulan Mevlid-i Şerif’e Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, Ayça Çevikelli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlid-i Şerif programı kapsamında canlarını feda eden tüm şehitlerimiz için dua ettik diyen Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Rabbim milletimize başka şehit acısı yaşatmasın. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun ve yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

Cuma namazı çıkışında vatandaşlara pilav, ayran dağıtılmasının ardından Mevlid-i Şerif programı sona erdi.