Ergene’de Yaz Okulu Kursları Devam Ediyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Ergene Belediye Başkanlığı, ilçe genelinde yaşayan öğrencilere yönelik düzenlediği Yaz Okulu Kurslarına devam ediyor.

Ergene ilçesinde yaşayan çocukların yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak adına hayata geçirilen Yaz Okulu Kursları ilçe genelinde  vatandaşların ve öğrencilerin memnuniyetiyle karşılanmasının ardından  kursların devam edeceği açıklandı.

Yaz Okulları Kursları kapsamında görsel sanatlardan gitar kursuna, taekwondodan dans kurslarına kadar bir çok alanda eğitim verilen kursların çocukların gelişimi ve yeteneklerinin ortaya çıkması açısından önemli olduğuna vurgu yapan Ergene Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ekipleri, çocukların keyifli zaman geçirmelerini sağlamak adına oluşturulan Yaz Okulları Kursları ilçe genelinde devam etmektedir. Bu yıl hayata geçirdiğimiz önemli projelerden biri olan Yaz Okullarıyla hedeflediğimiz başarıyla ulaştık. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız adına çalışmalarımız devam edecektir’ ifadelerine yer verildi.