Sevgi Parkında Çalışmalar Devam Ediyor

Ergene Belediye Başkanlığı sosyal alanların gelişimi için elinden gelen mücadeleyi sergileyerek, yeni parklar inşa etmeye devam ediyor.

Sevgi Parkı Projesi içerisinde çocukların aileleriyle birlikte keyifli zaman geçireceği fitness alanları, kamelyalar, çocuk oyun grupları bulunurken peyzaj çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların kısa sürede  hizmetine  sunulacağı açıklandı.

Ergeneye yakışır hizmetlerin  devam edeceğini belirten ekipler, İlçemizin tüm mahallelerinde çalışmalar devam edecektir. Bizim hizmet anlayışımız, Ergenemizi modern ilçe haline getirmek bunun içinde vatandaşlarımızın keyifli zaman geçirecekleri alanlar oluşturmaya devam ediyoruz’ dedi.

Ekipler ayrıca, ‘ Her Mahalleye Oyun Parkı Projesini hayata geçirmeye devam ettiklerini sözlerine ekleyerek, Sevgi Parkının da Ergenemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz’ ifadelerine yer verdiler.