Başkan Yüksel Zabıta Haftasını Kutladı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 1-7  Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personeli ile yemekte bir araya gelerek Zabıta Teşkilatının 189. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 189. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen yemek programı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, Hülya İnci, Ayça Çevikelli’nn yanı sıra Doğan Durmaz ve Müge Yıldız’ın katılımıyla gerçekleşti.

Zabıta Haftasını Kutlayarak, biz  birlikte  bir ekibiz mesajında bulunan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sözlerine şu şekilde devam etti  : “1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı’nın bu yıl 189. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Toplum olmanın gereği olarak beklenen huzur ve düzeni yerine getirmeye çalışan zabıta ekiplerimiz ilçemizde özveriyle görev yapmaktadır. Ülkemizin en köklü kurumlarından bir tanesi olan Zabıta Teşkilatı birçok olumsuzluğa rağmen değişik görev alanlarında vatandaşlara hizmet vermektedir. Zabıta müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaşımızın yanında ve onun hizmetindedir. Zabıtalar, yerel yönetimlerin toplum nazarındaki vitrini ve görünen yüzüdür. Zabıtalar, toplumun güvenliği, sağlığı ve emniyeti açısından birçok görevler üstleniyorlar. Topluma faydalı olma noktasında ki çalışmaları 24 saat süren bir çalışmadır’ dedi.

Yüksel ayrıca ‘Halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla mücadele eden Zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.