Başkan Yüksel, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçe genelinde sürdürülen çalışmaların yerinde incelemesini gerçekleştirerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sağlık Mahallesi Muhtarlık Alanı başta olmak üzere Yeşiltepe Mahallesi Sevgi Parkı Alanı ve Ulaş Mahallesi Kaldırım Döşeme ve Asfalt  çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye  Başkanı Rasim  Yüksel, çalışmaların yoğun tempoda  devam ettiğini açıkladı.

Gerekli incelemelerin ardından çalışmalar hakkında bilgi veren Yüksel, Vatandaş odaklı hizmet anlayışımızla ilçe genelinde çalışmalarımız yoğun tempoda devam etmektedir. Sosyal alanların gelişimi için ilçe genelinde park alanlarını genişleterek, parklarımızı çocuk oyun alanı, fitness alanı ve spor alanlarıyla donattık ’ dedi. Yüksel ayrıca ‘ Muhtarlık Binası alanı belediyemizin koordineli çalışmalar sergilediği  ve vatandaşa hizmettin verildiği önemli alanlardır.  Bu anlayışla muhtarlık binalarına ve çevre düzenlemelerine desteklerimiz devam etmektedir ‘ dedi.

Ulaş Mahallesinde gerçekleştirilen kaldırım ve asfalt  çalışmalarının   yerinde incelemesini gerçekleştiren Başkan Yüksel,  İlçemizde kaldırım döşeme ve asfaltlama çalışmaları devam etmektedir.  Halkımıza hizmet sunmak adına hedeflediğimiz çalışmaları devam ettirerek yol sorununa kalıcı çözümler bulacağız ‘ ifadelerine yer verdi.