Ergene’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 93. Yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Ergene İlçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Ergene’de  bulunan Ergene Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Marmaracık Mahallesinde yapılan törene Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Garnizon Komutanı Yavuz Tezcan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çelenk törenin ardından Kaymakam Fatih Kızıltoprak makamında tebrikleri kabul etti.

Tören programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından geçiş töreniyle devam etti.

Düzenlenen program kapsamında Şehitlerin anısına Ulaş Camii’nde Mevlid-i Şerif okutulmasıyla program sona erdi.