Ergenede, Toplu Sünnet İşlemleri Başladı

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Toplu Sünnet Şöleni’ etkinliğinde sünnet olacak  164 çocuğun sünnet işlemleri başladı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sünnet programı çerçevesinde sünnet olan çocukları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerinde bulundu. Çocukların korkularını yenmek için hediye dağıtıp sohbet eden Yüksel, Ferhat Uzun’a kirvelik yaparak sünnet işlemlerinde yanında bulundu. Furkan Uzun’un sünnet işlemlerin metanetli davranması ve sesli bir şekilde dua okuması Başkan Yüksel’i çok etkiledi. Kirvelik göreviyle okul masraflarını karşılama sözü veren Yüksel,  sosyal belediyeciliğe önem veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla halka hizmet için varız. Sünnet şöleni etkinliği de halkımıza sunduğumuz hizmetlerimiz arasında yer almaktadır. Sünnet, hem dinimiz hem de geleneğimizin gereğidir. Sünnet olan tüm çocuklarımıza ve ailelerine geçmiş olsun diyorum’ dedi. İlçemizde erkekliğe ilk adım atacak çocukların tüm sünnet kıyafetlerinin belediye tarafından karşılandığını ifade eden Yüksel, ‘ Özel hastanede sünnet işlemlerimiz başladı. Uzman ekiplerimiz tarafından sağlıklı bir ortamda sünnet olan çocukların masrafları belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Sünnet işlemlerinin ardından 5-6-7 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan şölen etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum’ dedi.