Tekirdağ Dost Veteran Takımın’dan Başkan Yüksel’e Ziyaret

Tekirdağ Dost Veteranlar Takım Kurucusu Zafer Soykırlı beraberindeki  Takım Kaptanları ve Teknik Direktör’ü Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tekirdağ Dost Veteranspor kurucusu ve aynı zamanda Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Soykırlı, Takım Kaptanı Sabri Yılmaz, ikinci kaptan Sedat Gürsu ve Teknik Direktör Akif Arslan’a teşekkürlerini iletti.

5-6 Eylül’de Lüleburgaz’da yapılacak olan turnuva öncesi ziyarette bulunan takıma başarılar dileyen Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Türkiye Şampiyonu Tekirdağ Dost Veteran Takımına  başarılar dileyerek, azim ve mücadeleyle kazanılan başarıların devamlılığını diledi.

Yüksel ayrıca ‘Yeni başlayacak olan turnuvaya davet eden Tekirdağ Dost Veteranlar Takımı Kurucusu Zafer Soykırlıya teşekkür etti. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaret programı sona erdi.