Marmaracık Mahallesinde Kilit Parke Çalışmaları

Ergene Belediyesi ilçe genelinde sürdürülen yol çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Marmaracık Mahallesinde kilit parke çalışmalarının startını verdi.

Ergene sınırları içerisindeki Yulaflı, Kırkgöz, Ulaş, Velimeşe Mahalleri olmak üzere bir çok mahallede asfaltlama ve kilit parke çalışmalarını gerçekleştiren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Marmaracık Mahallesindeki parke çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak yeni mahallelerde çalışmaların devam edileceğini açıkladı.

Çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Marmaracık Mahallesi mezarlık yolu güzergahındaki kilit parke çalışmalarını yoğun tempoda yürütmekteyiz. Ulaş Mahallesinde kaldırım  bordür döşemeleri devam ederken, ihtiyaç duyulan mahallelerde yapılan program dahilinde çalışmalarımız devam edecektir’ ifadelerine yer verdi.