Başkan Yüksel Sünnet Olan Çocukları Ziyaret Etti

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sünnet programı kapsamında sünnet edilen çocukları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerinde bulundu.

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli ve Doğan Durmaz’ın yer aldığı ziyaret programında sünnet edilen çocuklarla sohbet ederek, hediye takdim edildi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla halka hizmet sunmaya devam ettiklerine vurgu yapan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bu yıl 194 çocuğun sünnet işlemlerini gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Sünnet hem dinimiz hem de geleneğimizin gereğidir. İlçemizde erkekliğe ilk adıma atacak çocukların sünnet kıyafetleri ve sünnet çocuklarının tüm masrafları belediye bünyesinden karşılanmıştır’ dedi.

Yüksel ‘ Program Kapsamında Mevlid-i Şerif Okutulacak’

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘ Ülkede yaşanan terör saldırıları dolayısıyla Başkan Yardımcısı arkadaşlarımın ile yaptığımız durum değerlendirilmesiyle etkinliğimizin festival kısmını iptal ettik.

Program çerçevesinde Yeşiltepe Mahallesi Tonguçlar Camii’nde 28 Ağustos Günü öğlen namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okutulmasına ve gecesinde Ulaş Hizmet Binası Düğün Salonunda sünnet olan çocuklara yönelik etkinlik programı düzenlenmesine karar verildiğini’ ifade etti.

Başkan Yüksel ayrıca ‘ Halkımıza söz verdiğimiz festival etkinliklerinin en güzellerini önümüzdeki yıllarda yapacağımızı halkımızın bilmesini isterim. Dileğimiz inşallah en kısa zamanda güvenli ve huzurlu günlerimize kavuşmaktır’ dedi.