Marmaracık Mahallesinde Kamelya Kuruldu

Ergene Belediyesi, Marmaracık Mahallesinde kamelya kurulum çalışmalarının startını verdi.

Sosyal yaşam alanlarını geliştirmek adına ilçenin bir çok mahallesinde park ve bahçe alanlarını hayata geçiren Ergene Belediyesi, son olarak Marmaracık Mahallesi camii alanı güzergahındaki ağaçlık alan üzerine kamelya kurulumunu gerçekleştirdi.

Marmaracık Mahallesinde kurulan modern kamelyalar görünümleri ile vatandaşların beğenisini kazanırken, Ergene  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, vatandaşların dış mekanlarda dinlenebilmeleri ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamak adına bu tür çalışmaların ilçe genelinde yaygınlaştığına dikkat çekti.

Ekipler ayrıca ‘ Vatandaşların dinlenme alanlarının genişletilmesi ve yeni alanların oluşturulması için yürütülen çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini’ ifade etti.