Yağmur Suyu Izgara Çalışmaları Devam Ediyor

Ergene Belediye Başkanlığı, kış aylarında aşırı yağışlar nedeniyle yaşanan yağmur sularının toplanmasını engellemek için ızgara çalışmalarının startını verdi.

İlçe genelindeki tüm mahallelerde belirlenen alanların tespitlerini gerçekleştiren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe halkının aşırı yağışlardan olumsuz etkilenmesini engellemek adına yol güzergahlarındaki yağmur suyu ızgara yapım çalışmalarının devam edeceğini açıkladı.

Çalışmalar kapsamında Misinli Mahallesinde devam eden ızgara yapım çalışmasının tamamlanmasıyla yapılan tespitler doğrultusunda diğer mahallelerde de çalışmaların  sürdürüleceği bilgisi kaydedildi.

Kış aylarında yaşanabilecek sorunlara engel oluşturmak adına çalışmaların yoğun tempoda devam ettiğine vurgu yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe halkının rahat yaşam sürmelerini sağlamak adına elimizden gelen imkanları kullanarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ ifadelerine yer verildi.