Yeşiltepe’de Sevgi Parkı Kuruluyor

Ergene Belediyesi, ilçe genelinde sosyal alanların oluşumu adına hayata geçirdiği parkların yapımına bir yenisini daha ekledi.

İlçenin Yeşiltepe Mahallesinde meyve ağaçlarının bulunduğu boş alanı değerlendirip vatandaşların hizmetine sunmayı hedefleyen Ergene Belediyesi, çevre düzenleme ve bordür çalışmalarının tamamlanmasının ardından Sevgi Parkının mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağını açıkladı.

Serhat Serbesttürk Parkı, Masal Parkı gibi bir çok oyun parkıyla birlikte çocukların  ve ailelerin  sosyal yaşam alanlarını genişleten ve Ergene’de  sosyal aktivitelerin temellerini atan Ergene Belediye Başkanlığı, Sevgi Parkının çalışmalarının kısa sürede hayata geçirileceği bilgisini kaydetti.

Sevgi Parkının kurulmasıyla ilgili açıklamada bulunan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, İlçe genelinde yoğun tempoda sürdürülen çalışmalardan biri olan  park alanı hizmetlerine Sevgi Parkıyla birlikte devam ediyoruz. Tamamlandığında ilçe halkının yaşam alanı haline geleceği Sevgi Parkının içerisinde; Spor alanları, Çocuk oyun Grubu Alanları ve Dinlenme Alanları yer alacaktır’ ifadelerine yer verildi.