Ergene’de Sorunlar Çözülüyor

Ergene Belediyesi, Ulaş Mahallesi girişindeki ticari alanların 34 yıllık imar sorununa çözüm bulmak adına parsel sahipleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in katılımıyla gerçekleşen toplantıda parsel sahiplerinin görüşleri alınarak gerekli çözüm yollarının startı verildi.

Toplantının ardından belediye olarak üzerimize düşen görevi üstlenip 34 yıllık sorunun çözümü için elimizi taşın altına koyduk diyen Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ‘Vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları çözüme ulaştırmak belediye olarak asli görevimizdir. Ulaş Mahallesi girişindeki ticari alanlara ilişkin yaşanan imar sorununu bu anlayıştan hareketle ele aldık ve parsel sahiplerinin görüşlerini alarak gelen talepler doğrultusunda çalışmaların startını verdik’ dedi.

Yüksel ayrıca ‘ Gerçekleştirdiğimiz toplantının vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum’ ifadelerine yer verdi.