Ergene Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi’ni Hizmete Açtı

Ergene  Belediyesi  Kariyer ve İstihdam Merkezi’ni Hizmete Açtı
Ergene Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi’ni Hizmete Açtı

İstihdama destek olmak amacıyla Ergene Kariyer ve İstihdam Merkezi’ni kuran Ergene Belediyesi, iş arayanlarla ilçede faaliyet gösteren işverenleri buluşturmayı hedefliyor.

Ergene Belediyesi tarafından Marmaracık Hizmet Binası’nda hizmete açılan ‘Ergene Kariyer İstihdam Merkezi’ Proje Ofisi, Ergene’de işsizlik sorununun çözümüne katkıda bulunmayı hedefliyor.  Sosyal Belediyecilik anlayışıyla projelerini hayata geçiren Ergene Belediyesi, bölge ekonomisine katkı sağlayan sanayici ve işletmecilerle sürekli iletişim halinde bulunarak elbirliğiyle oluşturulan istihdam alanlarına Ergene’de yaşayan vatandaşları işe yerleştirmeye çalışıyor. Ergene Belediyesi çalışanları Türkan Akıncı ve Mevlüdiye Yıldız tarafından Kariyer İstihdam Merkezinde çalışmalar sürdürülürken, işverenlerin istihdam taleplerini sosyal medya aracılığıyla duyurarak iş arayanların kariyer hedeflerine ulaşmalarına destek oluyor.

Kariyer ve İstihdam Merkezinin kurulmasının temel amacının Ergene’nin nimetlerinden en çok yine Ergene halkının yararlanması olduğunu ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sosyal belediyecilik anlayışımız çalışmalarımızın temelini oluşturmaktadır. Bu anlayışla hizmete başladığımız günden beri projelerimizi hayata geçirmek için uğraşıyoruz. Kariyer ve İstihdam Merkezini hayata geçirmenin mutluluğu içindeyim. Belediye ve sanayi iş birliği ile kalifiye iş gücünü oluşturarak işsizlik sorununu Ergene’de çözeceğiz’ dedi.