Belediye Meclisi’nin Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Ergene Belediye Meclisi’nin Ağustos Ayı Olağan Meclis toplantısı, Ulaş Hizmet Binasında Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Başkanlığında yapıldı.

13 Gündem Maddesinin görüşülüp karara bağlandığı meclis toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Rasim Yüksel, tatilin ardından ilçe adına alınacak kararların şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’ dedi.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 1524 sayılı yazısına konu olan Marmaracık Mahallesi 1822 nolu parsele ait olan uygulama imar planı tadilat teklifi, 4 katlı Özel Eğitim Alanı Tesisi olacak şekilde karara bağlanması görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havale edildi. Marmaracık Mahallesi 166 ada, 18 parselin  Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğüne 10 yıllığına tahsis edilmesi hususu görüşülerek karara bağlandı.

Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün 908 sayılı yazısına konu olan İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyonuna Ali AYDOĞDU, Hasan ERGÜN, Selahattin ARBAĞ, Salih TIKNAS, Erol OBUZ’un seçilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün yazısına konu olan Doğalgaz Dağıtım Lisans Bölgesinin genişletilmesi hususu oy birliğiyle kabul edildi. Vakıflar Mahallesi 112 ada 1 parselin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne 10 yıllığına tahsis edilmesine oy birliğiyle karar verildi.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün yazısına konu olan Marmaracık Mahallesi 722 parsele ait olan uygulamalı imar planını tadilat teklifi ve Velimeşe Mahallesi Revizyon İmar Planına plan notu eklenmek suretiyle uygulamalı imar planı tadilat teklif hususları görüşülerek İmar Komisyonuna havale edildi.

İmar Şehircilik Müdürlüğü’nün 1721 sayılı yazısına konu olan  Belediye Hizmet Alanına dönüştürülen Marmaracık Mahallesi 2247 nolu parsele ait imar planı tadilatında Tekirdağ Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda gerekli düzenlemelerin yapılması hususu görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. Sağlık Mahallesi 795,796,797 parsellere ait imar planı tadilatında Tekirdağ Valiliği Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda gerekli düzenlemelerin yapılmasına oy birliğiyle karar verildi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün 1700 sayılı yazısına konu olan Velimeşe Mahallesi Sosyal Tesis yapım işinin yıllara yaygınlaştırılması hususu oy birliğiyle karara bağlandı.

Meclis toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.