Muhtarlık Binalarında Çevre Düzenleme Çalışmaları

Ergene Belediyesi, muhtarlık binalarında gerçekleştirdiği çevre düzenleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Konu ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: ‘Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde yer alan muhtarlık binalarında ihtiyaç doğrultusunda çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdiği bilgisi kaydedildi.

Uygulama proje çalışmaları kapsamında yapım işi ihalesi tamamlanan Sağlık Mahallesi yeni muhtarlık binasının çevre düzenleme çalışmalarına yoğun tempoda devam eden ekipler, akabinde Vakıflar Mahallesinin tadilat ve çevre düzenleme çalışmalarının startını verdi.

Belediyecilik hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin koordine ayağı olan Muhtarlıkların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak olduğuna vurgu yapan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, İlçe genelinden gelen talepler doğrultusunda vatandaşlara hizmet sunan Sağlık Ocakları, Muhtarlık ve Okulların gerekli tespitlerinin yapılmasının ardından imkanlar ölçüsünde ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Sağlık Mahallesi ve Vakıflar Mahallesindeki muhtarlık alanlarının çevre  düzenleme çalışmaları da devam etmektedir’ ifadelerine yer verdi.