Ergene’de Toplu Sünnet İşlemleri Başladı

Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen ‘ Toplu Sünnet Şöleni’ etkinliğinde sünnet olacak 200 çocuğun sünnet işlemleri başladı.

Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, sünnet programı çerçevesinde sünnet olan çocukları hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla halka sunulan hizmetlerden biri olan Sünnet Şöleni etkinliği geçen yıl olduğu gibi bu yılda dolu dolu bir şölen programı çerçevesinden gerçekleşeceği bilgisi kaydedildi.

Sünnet Şöleni etkinliğinin hem dini açıdan hem de geleneğimizin gereği olduğuna  vurgu yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli,  İlçemizde erkekliğe ilk adım atacak olan çocuklarımızın tüm sünnet kıyafetleri Ergene Belediyesi tarafından karşılanmaktadır. Özel hastanede gerçekleştirilen sünnet işlemleri başladı. Uzman ekipler tarafından sağlıklı bir ortamda sünnet olan çocukların masrafları belediyemiz tarafından karşılanmaktadır’ ifadelerine yer verdi.

Sosyal Sorumlulukları Çerçevesinde Vatandaşlarımızın Yanındayız

Yapılan toplu sünnet etkinliğinin sosyal sorumluluk ve belediyecilik anlayışı doğrultusunda ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak adına düzenlendiğine vurgu yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel:  Delikanlılığa ilk adımını atacak ilçedeki miniklerimiz için düzenlediğimiz sünnet şöleninde bu mutluluğu yine bu yılda hep beraber yaşamak istedik’ dedi. Vatandaşlarımızın acı tatlı günlerinde yanında olmaya devam edeceğiz diye Başkan Yüksel ‘ Sünnet işlemlerinin ardından 28-29- 30 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan şölen etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyorum’ dedi.