Milletvekili Gaytancıoğlu’ndan Başkan Yüksel’e Ziyaret

Edirne Milletvekili Doç Dr. Okan Gaytancıoğlu, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Rasim Yüksel nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etmesinin ardından Ergene İlçesinin genel durumu ve hayata geçirilmeyi hedeflenen projeler ve çalışmalar hakkında Milletvekili Okan Gaytancıoğlu’na bilgiler verdi. İlçenin gelişimi ve değişimi için çalışmaların ve projelerin devam ettiğine vurgu yapan Yüksel, vatandaş odaklı çalışmalarımızı önemsiyoruz bu anlayışla hizmetlerimiz sürecektir’ ifadelerine yer verdi.

Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Ergene Belediye Başkanı Rasim  Yüksel’e hizmet çalışmalarında başarılar diledi.

Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaret programı sona erdi.