Ergene Belediyesi Kendi Kurum Öğretmenlerini de Unutmadı

Ergene Belediyesi tarafından 24 Kasım Öretmenler Günü dolayısıyla Ergene Belediyesi bünyesinde görev yapan öğretmenlere günün anısına çiçek takdim edildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmen unvanı verilişini nedeniyle kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ergene ilçesinde görev yapan öğretmenler adına Ergene İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Yıldırım’a çiçek takdim eden Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas daha sonra Ergene Belediyesi bünyesinde görev alan öğretmenlere de çiçek verdi.

Ergene Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslarda görev alan öğretmenler ile Ergene Belediyesi Beren Bebek Oyun Evi’nde görev yapan öğretmenler ile Beren Bebek Oyun Evinin bahçesinde bir araya gelen Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas öğretmenlere günün anısına çiçek takdim ederek 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Programda Ergene Belediyesi başkan yardımcıları da Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas’a eşlik etti.