Ergene Belediye Başkan Vekili Tıknas’dan Yıldırım’a Öğretmenler Günü Ziyareti

Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas Ergene İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Yıldırım’ı ziyaret etti.

Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ergene İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek kendisini nezdinde Ergene’de görev yapan tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmen unvanı verilmesinin yıl dönümü olan ve 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ergene ilçesindeki ilk tören Marmaracık Mahallesi’nde yer alan Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.

Törenin ardından Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne geçen Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas burada Ergene İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Yıldırım’a günün anısına çiçek takdim ederek onun nezdinde tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.