Ergene’nin Çehresi Değişiyor

Ergene Belediyesi ilçe genelinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Ergene’nin modern görünüme kavuşması için imkanlar ölçüsünde çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan orta refüjleri ve yol güzergahlarını mevsim çiçekleriyle süslerken, bir yandan da uzayan yabani otların ve ağaçların budama çalışmalarını yürütüyor.

Peyzaj çalışmaları kapsamında ilçe görünümün hizmete sunulan parklarla birlikte güzel bir görünüme  kavuşacağına vurgu yapan Belediye ekipleri, belediye olarak park, onarım, refüj ve çiçeklendirme çalışmalarımız hızla devam etmektedir’ dedi.

Ekipler ayrıca ‘ İlçemiz refüjleri başta olmak üzere parklarda  yapılan çevre temizleme çalışmalarıyla birlikte kaldırımların bozulmasından dolayı yenilenme çalışmaları gerçekleşti.  Belediye hizmetlerimizde öncelikli amacımız, daha yaşanabilir ve güzel bir ilçeyi geleceğe bırakabilmektir. Bu amaçla çalışmalarımız devam ediyor’ ifadelerine yer verdi.